Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norkys Batista

16. 4. 2013

 

 

Norkys Yelitza Batista Villarroel se narodila 30. srpna 1977 v Caracasu. Její kariéra začala již v osmi letech, kdy účinkovala ve své první reklamě. Později už se nabídky jen hrnuly a Norkys se stala tváří mnoha reklam a společností.
 
Studovala podnikovou administrativu a univerzitu Simona Rodrigueze. V roce 1999 se zúčastnila Miss Venezuely a vyhrála Miss úsměv a Miss fotografie. Jako modelka je velice úspěšná, zúčastnila se také Miss Mesoamerica a Miss latina. Od společnosti RCTV dostala nabídku na roli v telenovele Juana, la virgen na roli potvory Desirée.
 
Mezi její nejznámější role patří Chiqui v Mé tlusté  Valentině a v roce 2004 si zahrála hlavní trojroli v telenovele Divoška Anastázie (Estrambotica Anastasia). S bývalým manželem, hercem Leonardem Luttingerem má syna Sebastiana.
 
Dalsí telenovelou, kde si zahrála je Můj bývalý mě chce (Mi ex me tiene ganas), objevila se také v telenovele Divoká květina (Flor Salvaje), také hrála v telenovele Juanin zázrak ( Juana la Virgen).V telenovele Amor a Palos si zahrála hlavní ženskou roli. Norkys hraje v divadelním představení Orgasmos, inspirovaný Sexem ve městě.
 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář