Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natalia Streignard

16. 4. 2013

 

 
Natalia Streignard se narodila 9.9.1970 v Madridu, otec pochází z Německa a matka z Argentiny, nakonec se odstěhovali do Venezuely, kterou Natalia pokládá za svou vlast. Kariéru v showbyznysu začala neúspěšnou účastí v soutěži Miss Venezuela.
 
Jen čistě ze zvědavosti se dodatečně přihlásila do televizního konkursu a nakonec získala hlavní roli v Sol de tentacion. Natalia vzpomíná: "Sotva jsem dokončila další telenovelu, zavolali z Miami z Univisionu a nabídli mi hlavní roli v seriálu La mujer de mi vida. Hlavní mužskou úlohu hrál kubánský herec Mario Cimarro, za kterého jsem se o pár měsíců později provdala."
 
Přestěhovala se za ním do Mexika, ale nedlouho poté se manželství rozpadlo a Natalia se vrátila do Venezuely. "Chtěla jsem být s rodinou a přáteli, pomohli mi tyto těžké časy přečkat. Každý alespoň jednou srovnával svůj život se životem v soap opeře. Vdala jsem se, nezvládli jsme to, rozešli jsme se. Když jsem se s manželem rozváděla, onemocněli moji rodiče. Totéž se stává v televizních seriálech.
 
 Doufám, že i v mé osobní telenovele všechno skončí dobře." S bývalým manželem se dali znovu dohromady, vyhrála cenu Premio Intre. S manželem se opět rozvedli a našla si nového přítele. Mezi její další úspěšnou telenovelu patří La Tormenta. Nyní je vdaná za Donata Calandria se kterým má syna Jacquese, který se narodil 13.1.2011, jejím manželem je Donato Calandrio. 
 
Telenovely:
 
Mi gorda Bella ( Má tlustá Valentýna) - Valentýna Villanueva
Qué Bonito Amor ( Jak pěkná láska) - Yolanda
La Tormenta: Pokušení lásky - María Teresa Montillo
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář